lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Bajkowy Swiat. A dlaczego nie? Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sro Cze 08, 2005 6:29 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Nikt nie zagląda.Strach pisać o snach .Strach się boić.Same mary.
Nikt nie dopisuje.Poeci wymarli.
Bajki są przecie dla dzieci.
Wszyscy są dorosli,mądrzy,twardzi jak skała no i bogo i prawo bojni.
pozdrówka ikmr. cdn. tylko więcej powietrza. dopisz dalej.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

Bajkowy świat
PostWysłany: Sro Cze 22, 2005 8:31 am Odpowiedz z cytatem
iwga
Gość

bo bajka się skończyła ! lepiej tak niż tragicznie , z morałem choć mądrym to i tak bez echa , czytac lubimy, mądrzyć się też , ale przenieść to na grunt realny ... co to to mie. Rolling Eyes
PostWysłany: Sro Cze 22, 2005 11:05 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Sen jeszce trwa,tylko poeci wymarli.
Teczki to rzecz realna,a tu są tylko mary.
Poczekajmy,świat jest karuzelą. ikmr.

Sniło mi się, że postanwiłem wybudowac sobie pałac
na placu osady, między radą starszych a kościólkiem
z jednej strony i między zameczkiem a łukiem tryumfalnym
po drugiej stronie. Opiszę to innym razem. cdn. dopisz.
ikmr.
PostWysłany: Sro Cze 22, 2005 2:01 pm Odpowiedz z cytatem
ce_bula
Oldboy

Bajka się nie skończyła, to był tylko nieskończenie długi sen. I mnie się śnilo, że wybuduję taki maly domek daleko od wszystkich innych warzyw. Zacząłem zbierać karbowańce ale trafił mi się w spadku taki maly kawalek małego domku. Daleko od rady starszych, kościółka. Wydawało się, że spokój gwarantowany. Karbowańce przeznaczylem na remont. Połknął jak bocian żaby. A kupione kamienie na murki oporowe wczoraj zauważłem, że mi podpie.....li. Z tego co wiem, co wiedzialem do tej pory to wszyscy dookola 8 dni w tygodniu bywają w kościółku, fakt odległym. Myślę więc, myślę. Kładę się spać, może coś wyśnię.

PostWysłany: Sob Cze 25, 2005 6:51 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Bajkowy swiat "Dla kogo? Popatrzcie na strone www.egospodarka.pl. Pod haslem przetargi znajdzcie miastd Lidzbark Warminski. I co sie okaze ? Nasze starostwo na czele z milosciwie nam panujacy J,P. biora kredyt na pokrycie wydatkow biezacych z 2004 roku na sume 10 500 000 / slownie :dziesiec i pol miliona PLN/ To sobie pozyli. To bedziemy musieli splacac a nie snic o bajkowym swiecie.
P.S. Pani M. Wojcik to nikt inny jak zona Pana Zbigniewa Wojcika tego od sklepu na Wiejskiej i domkow w Klebowie. Wczesniej jak zyl na nasz koszt u boku Pana J.P./starosty/ jako czlonek Zarzadu Powiatu zatrudnil tam swoja zone. Pamietajcie Wojcikow jest duzo ale ten to szczegolna postac.
PostWysłany: Sob Cze 25, 2005 9:55 pm Odpowiedz z cytatem
Polska Baba
Gość

Witaj Gości. A dlaczego ma nie być bajkowy świat? Ja jestem ZA, chociaż na forum. Tobie życie nie obija boków, bo mnie bardzo i niech wlaśnie będzie ten durny na pozór świat bajkowy tutaj na forum, niech będą największe brednie, wyśnione, wymyślone, kolorowe i czarno biale.Czekaj, kto to wymyślił? Zresztą nieważne, a może ważne. Dobrze, że jest. Jak cię dopadnie ludziowstręt, to siądż i pisz, puść wodzie fantazji, będzie Ci łatwiej żyć. Kijem Lyny nie zawrócisz, a naczalstwa teraz i tak nie pogonisz, zapuścili paskudy korzenie.Strasznie wszystko się zmieniło. Bo widzisz, kiedyś była taka maxyma - wielkim staje się przez ogrom dzialań i przez skromność pożądań - palnąl Burak Pastewny i wszystkie warzywa zbaraniały. Takie poważne warzywo, takie poglądy, a w praktyce... No ale cóż, biły warzywa brawo, bo tak wypadało i po skończonym zebraniu powoli, jeszcze dyskutując o tej maxymie, ale już po cichu, zaczęli się rozchodzić do domów. Dopisz dalej - Podzro - Polska Baba
PostWysłany: Wto Cze 28, 2005 9:29 am Odpowiedz z cytatem
ce_bula
Oldboy

pasoDOUBLE i ikmr, gdzie jesteście? Na Karaiby się wybrali chyba co niektórzy. Bez Was to nie ten świat, wracać Panowie. Pozdrowienia!

PostWysłany: Wto Cze 28, 2005 3:31 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

P_D jestem, czytam, myslę i pomalu ,pomalutku dojdziemy do sedna
sprawy. Kazda władza ludzi degeneruje,więc piszmy nie tylko dobrze,
ale prawdziwie.Uciszyłem się, ponieważ uznałem, że za często się
produkowałem.Znam wiele bajek - snów tylko ," nie wypada".
Podoba mi się P_B choc zmieniła nik. NIe podobają mi sie podawanie nazwisk
To atak bezposredni i nigdy nie wiadomo czy uczciwy.Kij ma dwa końce
Kto opisze jakis sen - bajkę.Czekam i pzdrawiem ikmr.
PostWysłany: Wto Cze 28, 2005 8:36 pm Odpowiedz z cytatem
Polska Baba
Gość

Jeżeli chodzi o mnie, to kochaniutkie, ja nic-u nie zmienię, bo jestem rzeczywiście baba i to polską, no bo niby jaką mam być. Moglabym być Babą Lidzbarską, ale to nie to.A może to nie chodzi o mnie? Jak nie o mnie to zupełnie nie ma problemu. Zrobilam się na blond jednak. Latwiej się myśli, a jeszcze łatwiej sie pisze. Ot, Baba. Pozdrowienia - Polska Baba
PS - Nic mądrego nie chce mi się przyśnić.
PostWysłany: Sro Cze 29, 2005 6:21 am Odpowiedz z cytatem
Gość

P-B Nie wazny jest kolor na górze,mażna zmieniać co godzinę,
ważniejszy jest kolor na dole,ten kolor świadczy o człowieku.
A poważne,przepraszam za posądzenie o zmianie niku.ikmr.
Bajkowy Swiat. A dlaczego nie?
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach