lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> Artur Wajs na Burmistrza Lidzbarka Warmińskiego(…) Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 4:23 pm Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

Kandydaci wiedzą o forum ale z uwagi na to że w całym kotle czasami bezsensownych oskarżeń, padły bardzo konkretne pytania, pytania typu

- zadłużenie szpitala

- finansowania kampani wyborczej z kasy miasta

- pisania i zatwierdzania źle napisanych projektów

- tworzenia wirtualnych stanowisk pracy dla ludzi bez przygotowania

- etc.

myślę że kandydaci lub ich sztaby wyborcze nie potrafią odpowiedzieć na te pytania więc prościej jest je zignorować i dalej mamić prostych ludzi tym co będzie,,, a przecież będzie wspaniale prawda ? pwstaną fabryki, urząd będzie przychylny, och i ach,,, tak powstaną miejsca pracy dla kolesi i rodziny, w urzędzie znowu usłyszę " to nie ten znaczek" a na pytanie gdzie mam kupić właściwy, usłyszę " a skąd ja mam wiedzieć" ja się na to nie godzę,,, ale cóż ja, biedny zagubiony żuczek, ja się nie liczę,,,, liczy się układ, a ty parchu won,,, my rządzimy, a co z obietnic,,,,, hehe w jakim ty świecie żyjesz, onbiecanki cacanki a głupiemu...... stoi,,, stoi gula w gadle i złość że znowu dałem się wydymać jak niedoświadczona prostytutka która kase bierze po a nie przed, za długo żyję w naszum miasteczku i mam dosyć,,,,, dla tego nawet jak by kandydował Łukaszenka z BY to w ciemno zagłosuję za nim.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 4:29 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

A nie mówilam, że wreszcie potrzebny ktoś, kto rozpieprzy to całe towarzystwo wzajemnej adoracji.
No to, ja zawsze, na teraz

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 5:33 pm Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

B.B. tak,,, tak właśnie powinno być kobietko,,, szlag mnie trafia czasami i bym sypnął jakimś niecenzuralnym,,,, ale obiecałem że już będę grzeczny ,, a zresztą już mi przyszły niedoszły burmistrz brr zabronił się denerwować hehe

ps,,, a jak tam twoje kurki ,, jajka bym kupił blinów nasmażył
PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 7:00 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

D - Blinów to Ty z jajków moich kur nie nasmażysz, bo kury sa na dożywociu. Wiekowe są, jajko znoszą tylko w przypływie dobrego humoru. Ale pogadac z nimi mozna więcej niz z niejednym przyszłym wybranym. Muszę Ci powiedzieć, że nieobcy jest im ani telewizor, ani komp. Nie, nie! Napewno nie mieszkam z nimi, ale w przypadkach nagłych bywaja w domu, albo sie zakradają, aby cos smakowitego zwędzić dla kota, gdy w tym czasie kot sprawdza co w kurniku, może jakas mysz się trafi.
To jak bajka na dobranoc - No to na dzisiaj

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 7:16 pm Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

No to bywaj do jutra B.B.,,,,, ej nie mam nic do twoich kurek i szanuje je za to że postnowiły dożyć u ciebie końca,,,, moja gęś z indykiem po 5 latach wybrały wolność ale za to suka ( 13 latek) trzyma sie dzielnie i czasami szczeka z kanapy ale tylko jak jej się coś śni,,, B.B. przecież ja nie napisałem że obcy im komp i TV,, mojej suce też nie, namiętnie ogląda modę na sukces ,,,, ja tylko tęsknię za normalnym jajkiem a nie z cholera wie z kąd,, ale kolorowych snów życzę
Artur Wajs na burmistrza - a ogródki działkowe.
PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 8:21 pm Odpowiedz z cytatem
SlonkoX98
Oldboy

Tego i Salomon nie wymyślił.
Ciężką torbę musiał dżwigać pan listonosz.
A w niej 1200 liscików do każdego działkowca osobno.
Otóż panowie Wajs i Harhaj porozumieli się hurtem z czterema
prezesamii ogródków działkowych naraz
a to wszystko po to, ażeby hurtem nań zagłosować.

W kopercie przyszły 3 kartki:
- porozumienie 4 prezesów zarządów ogródków
- liścik od Artura Wajsa
- liścik od Jana Harhaja
No i ble,ble,ble , żywność ekologiczna, piękno natury, obiecują nawet wszelkie wsparcie i fundusze europejskie za głosy.
Panowie, do mnie taki liścik też przyszedł i daję słowo, jako działkowiec - trzeba wnosić corocznie opłaty, bulić za wodę, a wszelkie inwestycje na działkach - nie bądżmy naiwni, to nie od miasta, tylko z funduszy własnych.
Mało tego, co rusz są zakusy na likwidację ogródków wogóle , za tej i tamtej kadencji również. Toż to bardzo intratne tereny, które można szybko obrócić w pieniądz.

Niech Pan Artur Wajs nie liczy na silny wzrost poparcia, bo działkowcy, to nie szara masa. To członkowie innych partii i ugrupowań, to między innymi ludzie czekający w ogonkach do dentysty, psioczący na organizację służby zdrowia, niedoleczeni i szukający pomocy w innych
szpitalach.

To wreszcie ja i moja rodzina oraz kilkunastu znajomych, którzy poprą
kandydaturę Pana Nałęcza i jego ugrupowania. Panowie, nie obrażajcie nas,wyborców, to są chwyty poniżej pasa. To nie jest forma dialogu z wyborcami.
A swoją drogą , napiszcie jeszcze do wszystkich kółek różańcowych,członków stowarzyszenia bezrobotnych, poszkodowanych w wypadkach drogowych i..... znalazłoby się jeszcze. .. Powodzenia. Do soboty jest czas.

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 8:55 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

Darek - To nie do Ciebie, ze obcy Ci komputer, to do naszych przyszłych panujących. Toż moje kury z nami by pogadały, gdybym im na to pozwoliła, bo i z wiadomościami na bieżąco są.
No to do jutra.

PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 1:41 pm Odpowiedz z cytatem
Sampler
Junior

Pan A. Wajs powinien dokończyć swoje dzielo dotyczące 'naprawy' szpitala powiatowego... Skoro ma takie sukcesy na stanowisku kierowniczym to powinien tam pozostać! Po co Panu Arturowi fotel burmistrza skoro tak kocha Lidzbark??? Przecież wyprowadzil na prostą szpital! Bravo Panie doktorze! Oby tak dalej!

ps, tylko skąd te 9000000 zl zadlużenia??? czas splaty zobowiązań się zbliża wielkimi krokami, a kapitan powinien ostatni opuszczać okręt, a nie pierwszy Panie doktorze!!!!
A. Wajs... lekarz, który nie leczy
PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 2:30 pm Odpowiedz z cytatem
Sampler
Junior

Chyba przesadzilem z wypowiedzią (może byla zbyt krytyczna). Lecz jestem zdania, że skoro tak dobrze szpital przędzie to po co zmiana jego szefa??? Panie Arturze jest Pan potrzebny naszemu ZOZ!

Przeraża mnie to jak i większość mieszkańców LW to co się dzieje w naszych samorządach! Niekompetentni ludzie na stanowiskach, bez wyksztalcenia (choć to nie jest argument), bez wiedzy potrzebnej na danym stanowisku etc.

Nie dziwię się, że tak jest, gdyż w takim kraju żyjemy!

Kogo by nie zapytać jak się stolka dochapal, to pewnie odpowiedz nikogo by nie zdziwila: BO MI 'KTOŚ' ZALATWIL!!! Makabra!

Polska szara rzeczywistość!

Mam nadzieję, że chociaż Rada Mista i Powiatu będzie skladala się z ludzi, którzy coś mają w glowie i coś do powiedzenia (nawet sam kandyduję lista nr 19/poz nr 6- taka mala reklama samego siebie Very Happy ). Muszę przyznać, że uważam, iż Radni powinni ODDAWAĆ część swojego uposażenia na cele charytatywne (np. rozgrywki pilki nożnej halowej - nagrody, organizację koncertów zespolów maloznanych, a co za tym idzie niedrogich itd.). Sam jakbym zostal radnym to tak zrobię i mam nadzieję, że każdy by tak zrobil!!!

pzdr,
P.K.

PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 3:23 pm Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

"Wierzyła baba w gusła......."
Artur Wajs na Burmistrza Lidzbarka Warmińskiego(…)
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006