|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Aktywność na forum |  |
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 7:57 pm |
|
|
|
Jak każdy(???) lidzbarszczanin na dłuższym wyjeździe zaglądam tu od czasu do czasu, żeby zobaczyć, co słychać w mym rodzinnym grodzie. I od jakiegoś czasu udaje mi się nawet uśmiechnąć. Ale nie z powodu wesołych rzeczy w LW, ale z powodu aktywności na forum.
Myślę, że nie jest patriotycznie dawać satysfakcję sąsiadom zza płota, że "zdechło forum". Nie sądzę również, by w mieście i okolicy nie było wystarczająco dużo tematów. Tylko jakoś nikomu nie chce się pisać. Nam na wychodźstwie trudniej, bo i kontakt z miastem nie najczęstszy i trudno na odległość trzymać rękę na pulsie miasta. Ale staramy się brać udział w dyskusjach, wypowiadamy się. I jest to faajne, bo inna perspektywa, inne widzenie.
Ale niepokoją mnie pojawiający się od niedawna "userzy" tego forum. Nabijają wejścia, ale przecież to SPAM. Jakieś linki, czy cholera wie, co jeszcze. Ale zalogowani i dlatego w prawach. Ale ja nie mam ochoty widzieć na forum podobnych praktyk i proponuję adminom i modom nie tylko wycinanie tych "postów" i banowanie delikwentów. Bo trzeba trafu, że najświeższe posty są właśnie tych spamerów.
Dalej nie będę pisał, bo mnie z kolei zbanują za używanie wulgaryzmów pod adresem nieznajomych "pisarzy" czy "forumowiczów".
Dlatego dwa apele:
1. do prowadzących forum - PANOWIE ZRÓBCIE Z TYM JAKIŚ PORZĄDEK!!!!!
2. ludzie PISZCIE, bo znowu zawita tu jakiś uśmiechnięty bartoszyczanin i co wtedy????????
Yar |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 8:25 pm |
|
|
| ledres |
| Junior |
 |
| |
| Dołączył: 06 Lip 2006 |
| Posty: 20 |
| Skąd: STOLICA WARMI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Siemanko! Zgadzam sie w pelni z kolega poprzednikiem! Nas z daleka ciagnie do miasta i strony a miejscowi jakos sa mniej zainteresowani:) widocznie w Lidzbarku jest duzo ciekawszych spraw a to juz brzmi pociaszajaco:)))
Co do tego sasiada za plota (Barciaka) to my nie mamy co sie porownywac!
Tam kilka latek juz temu powstala inicjatywa: jest radio miejskie, prawdziwy program w tv kablowej, i nie jakies byle ogloszenia albo migawki z miasta ale leca konkretne rzeczy.
U nas w ""Lidzbarkowie" jak narazie mamy swoje ogolnopolskie radio z geba popierane przez "kilku kolesi" i na tym mozna ta liste zamknac.
Moze po wyborach bedzie lepiej?!!! )))
Goraco pozdrawiam
Ledres |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:27 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
SPAM- y sa wycinane zgodnie z mozliwosciami czyli bedac na formu - wycinam i tyle.
Co do reszty no coz piszcie.
Zbanować mozna namolnego a nie pojedynczego strzelca.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | ikmr? |  |
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 7:14 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ostatnio zauważyłem brak IKMR-a , wakacje?
a gdzie obiecywane dawno temu bajki ?
za górami za lasami? przecież wybory się zbliżąją ? a nie którzy już walą nazwiskami na forum.
No?  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 7:59 am |
|
|
|
A no, wolę czytać, czy to nie wygodniejsze?
W walce przedwyborczej lepiej zamilknąć, niech mówią Ci co mają cos
do powiedzenia. O bajkach pamiętam, tylko strach sie boic.
Ktoś zrozumie opacznie i wywlecze przed trybunał Najjasniejszej.
Teraz czas na programy i radnych z łapanki.
Niech przyszli radni opowiadają bajki,będę słuchał i czytał,
może spotkam perełkę.
Podajcie choć jedną listę z plakatu wyborczego.
Pozdrawiam. ikmr. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 8:07 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
a dalej będę czekał na bajki , są lepsze niż te które widze w TV ...  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 8:13 am |
|
|
|
I to są głosy tych /tak sądzę/, co chca naprawić cokolwiek w Lidzbarku Albo jest im tak dobrze, że tylko czytac bajki pozostaje. Aaaaa, kotki dwa...
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 9:24 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Spajder ...
Jęsli byś przesledził liczniki teamtów których jestem autorem , zauważyłbyś :
- bardzo dużą liczbe czytających;
- treść może i kąśliwa ale związana z regionem i jej przyszłością.
Od pewnego czasu ograniczyłem się do "nadzorowania" wypowiedzi , gdyż pewnym czytelnikom nie podobały sie moje wypowiedzi!
W związku z powyższym niech forum umiera. Chciałem dobrze , zaincjowac jakieś tematy ,a le Wy sami nie chcecie mówić o tych rzeczach góśno - bo sie wstydzicie?
Nie wiem , ja moge pozostać w rolli moderatora i przyglądać się.
Zresztą najwięcej roboty mam jak sie spamy wrzucają , więc patrzmy na siebie ok?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 9:38 am |
|
|
|
pD - OK!
Komu Twoje wypowiedzi sie nie pdobały? Zawsze "strzelałeś" bardzo celnie i całkiem Ci nie kadzę. Kąśliwy? - nie powiem, żebym ja osobiscie to tak odbierał. Z doświadczenia życiowego wiem, że nie jeden raz człowiek ma ochotę zakląć jak furman, ale nie zawsze i wszędzie to uchodzi, a juz napewno nie na forum.
Wsttttrrręęętttna aura za oknem może i nastraja wojowniczo, ale jak to aura - mija i będzie lepsza albo gorsza.
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 9:57 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 4:34 pm
Gość 2
Gość
"...Czyżby nastroje malkontenckich wypocin pasoDOUBLE udzielały się mieszkańcom tego zacnego grodu? Czy to jest epidemia?..."
Cytat metaforycznie sugeruje że czytając moje posty mozna sobie żyły wypruć?
Sam nie wiem i tak delikatnie pisałem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |